Karl Oskar dagarna och nytt medlemskap

2015-08-08 17.13.38Jag stod mitt inne i Tegnérgallerian när jag läste beskedet om att jag får vara med i årets KarlOskardagarna. Jag blev så glad och stolt att jag inte visste riktigt var jag skulle göra av mig själv. Hade jag varit hemma hade jag dansat på bordet, men i gallerian fanns inget bord så långt ögat kunde nå.

Jag har hört att man ska fira sina framgångar. Det är varken jag eller min mentor särskilt bra på. Så vi har bestämt oss för att peppa varandra att fira. Brukar du fira dina framgångar? Hur gör du då?

Så här såg det ut i Bländapassagen under KarlOskardagarna 2015. Under festivalen i år kan du hitta mig där. Årets festival är 6-9 augusti och här kan du läsa mer om KarlOskardagarna.

En annan glädjande nyhet är att jag nu är medlem i Författarcentrum Syd. Det innebär att det går att hyra in mig som föreläsare. Just nu har jag en populär föreläsning där jag berättar om min resa från skuldberg till företag. Det är inte omöjligt att starta företag med ett skuldberg. Vill du lära dig hur så kontakta mig på 0737-471027.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *