Star FM 102,4

1936575_10154608038539307_557299077642592481_n

Idag var jag hos Malin Matson på Star FM och blev intervjuad om mina böcker. Det är lite nervöst att vara med i radion. För att varva ner fick jag hälsa på teamet och småprata en stund med Malin.

FÖRE själva intervjun fick jag lägga röst till en reklamjingel som kommer gå på Star FM. Det var väldigt roligt. Bra träning inför både sagostunder och inspelning av ljudböcker.

Sedan småpratade jag och Malin lite och jag fick veta på ett ungefär vad vi skulle prata om i intervjun. Men när det sedan blev skarpt läge var jag lite nervös och sa något väldigt roligt i radion som jag hoppas att du inte lägger märke till eller tycker är roligt.

Före intervjun berättade jag för Malin att min dotter varit med och hjälpa mig med att både ta fram rätt format på boken och jag har även provläst boken för henne flera gånger. Sedan när Malin under intervjun frågade mig om min mentor som hjälpt mig så kom jag inte alls att tänka på min lilla duktiga assistent, utan på min mentor Aengeln Englund som jag fått via mentorsprogrammet på Nyföretagarcentrum. Det blev lite förvirrat där.

För att lyssna på hela intervjun med mig så lyssna på Star FM imorgon 30 mars kl 14-15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *