Är du hungrig på ett litet smakprov ur Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten?

Omslag-endastframsida (1)“Dessie kom farandes i full fart rakt emot Julia och marsvinen. Julia lyfte upp Otto och Rulle samtidigt som Dessie blåste ut ny eld som nästan träffade dem. Det väsnades så mycket att Julia trodde prins Nikolai skulle vakna. Hon sökte skydd bakom ett skåp men hörde hur draken kom närmare och närmare.  Julia kikade försiktigt efter Dessie medan hon böjde sig ner och viskade till Otto och Rulle..”

Välkommen att vara med när fantasyn Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten presenteras lördagen 19 mars kl 13.00-15.30 på Växjö Stadsbibliotek.

Kl 13.00 Hälsas alla välkomna. Sedan öppnar shoppen och man kan välja att bli magiskt förvandlad hos Gwennys Ansiktsmålning eller om man vill skapa magiska teckningar tillsammans med Per von Schantz. Under tiden berättar jag Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också. Organisationen Fairtrade kommer och bjuder alla barn på bananer.

Kl 14.00 öppnar jag upp Stjärnrummet och min sagokoja där jag berättar Sagan om Prinsen & prinsessan och den vilda frukosten. Efteråt öppnar shoppen igen och man kan välja att bli magiskt förvandlad hos Gwennys Ansiktsmålning eller om man vill skapa magiska teckningar tillsammans med Per von Schantz.

Kl 15.00 öppnar jag upp Stjärnrummet och min sagokoja där jag berättar Sagan om Prinsen & prinsessan och den vilda frukosten. För de som redan hört sagan kan man välja mellan att bli magiskt förvandlad hos Gwennys Ansiktsmålning eller om man vill skapa magiska teckningar tillsammans med Per von Schantz.

Sagan om Prinsen & prinsessan och den vilda frukosten handlar om en morgon när Prinsessan Julia och marsvinen Otto och Rulle bestämmer sig för att göra frukost. Det är bara ett problem. I köket bor en drake vid namn Dessie. Kommer Julia att överlista Dessie?

Detta är den tredje boken i den fristående fantasyserien om invånarna i det Lila Slottet.

Hoppas att vi ses! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *