Glädje & Hälsomässan i Ljungby

Igår när jag var i Ljungby för en sagostund passade jag på att träffa mässarrangörerna för Glädje & Hälsomässan. Sedan tidigare är det klart att jag kommer att ha ett bokbord och att jag ska ha TVÅ sagostunder. Det var jättekul att få träffa arrangörerna som alla verkligen brinner för mässan. Med ett sådant engagemang kommer detta att bli en toppen mässa!

Mässan kommer hållas i Garvaren som ligger i centrala Ljungby. Med över 70 utställare, 5 happenings och 4 föreläsningar så kommer det att bli en fullspäckad dag.

12736343_1064888226907000_1330769426_nDet är extra roligt att min vän Laurentsio Pettersson är headliner. Han är aktuell med sin bok Mot alla odds som handlar om hur det är att växa upp på ett barnhem i Rumänien som ett av de där barnen Ceaușescu ville gömma. Men det där var bara början. Kom på Laurentsios föreläsning och hör den berörande historien om hur han kom till Sverige, tog TRE OSguld, hamnade i Zamibia och fick se en svart mamba på för nära håll. Laurentsio är även skådespelare och fotomodell. Om du sett filmen Yoko och undrar vem som gömmer sig där inne i den fluffiga dräkten, så är det Laurentsio.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *