Mindre än två veckor kvar

Välkommen att vara med när fantasyn Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten presenteras lördagen 19 mars kl 13.00-15.30 på Växjö Stadsbibliotek.

Kl 13.00 Hälsas alla välkomna. Sedan öppnar shoppen och man kan välja att bli magiskt förvandlad hos Gwennys Ansiktsmålning eller om man vill skapa magiska teckningar tillsammans med Per von Schantz. Under tiden berättar jag Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också. Organisationen Fairtrade kommer och bjuder alla barn på bananer.

Kl 14.00 öppnar jag upp Stjärnrummet och min sagokoja där jag berättar Sagan om Prinsen & prinsessan och den vilda frukosten. Efteråt öppnar shoppen igen och man kan välja att bli magiskt förvandlad hos Gwennys Ansiktsmålning eller om man vill skapa magiska teckningar tillsammans med Per von Schantz.

Kl 15.00 öppnar jag upp Stjärnrummet och min sagokoja där jag berättar Sagan om Prinsen & prinsessan och den vilda frukosten. För de som redan hört sagan kan man välja mellan att bli magiskt förvandlad hos Gwennys Ansiktsmålning eller om man vill skapa magiska teckningar tillsammans med Per von Schantz.

Sagan om Prinsen & prinsessan och den vilda frukosten handlar om en morgon när Prinsessan Julia och marsvinen Otto och Rulle bestämmer sig för att göra frukost. Det är bara ett problem. I köket bor en drake vid namn Dessie. Kommer Julia att överlista Dessie?

Detta är den tredje boken i den fristående fantasyserien om invånarna i det Lila Slottet.

Hoppas att vi ses!

Screenshot_20160229-231505_1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *