Sagostund, boksigneringar och väldigt många intressanta möten

Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Veckan har varit fullspäckad med roligheter och nu äntligen kommer här en uppdatering av veckan som gått.

I tisdags var jag på Sagomuseet i Ljungby och berättade Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också. Efteråt lyssnade jag och barnen till Meg Nömgårds fantastiska berättelse om drakdödarkäppen och om Thomas som ville ha en lindorm, död eller levande och som var beredd att betala mellan 100-1000 riksdaler. Wow! Så bra på att berätta som vad Meg är, vill jag också bli! Bara att öva på.

IMAG3046I torsdags hade jag boksignering på Maxi stormarknad i min hemby Älmhult. Ett stort tack till alla som köpte böcker och som kom och pratade med mig. Ett stort tack även till den fina personalen, Mia, Janina och Annica som jag fick förmånen att jobba med. IMG_20160225_130143

Det är en speciell känsla att komma till min gamla hemby, det är det alltid.

IMG_20160226_073246

 

 

 

 

Jag passade på att köpa med mig en underbar liten bok om troll till min lilla dotter. Hon älskar den redan! Är den slut på bokrean kan du köpa den här.

IMAG3060I fredags åkte jag tillbaka till Ljungby för boksignering på Maxi Stormarknad. Ett stort tack till alla som köpte böcker och som kom och pratade med mig. Särskilt tack till Malte och Elsie som lyste upp min dag när jag började bli lite trött. Ett stort tack även till Johanna och Annika som jag fick förmånen att jobba med.

 

IMAG3068_BURST002_COVERIgår, lördag, var jag på boksignering i Alvesta Bok- och papperhandel. Att för tredje gången ställa upp ett bokbord var väldigt roligt. Bord och duk hade ägarinnan Annicka tagit med hemifrån och det blev väldigt fint. Jag älskar verkligen att bli WOW-ad som person. Du vet, när någon tar serviceminded till en helt ny nivå och gör det där lilla extra.

 

IMG_20160227_142329Bäst jag stod vid mitt bokbord frågade Annicka om jag ville ha lite kaffe eller te. Sedan kommer hon tillbaka med ett fantastiskt gott grönt te och två underbart spröda småkakor till! <3 Jag trodde att hon bakade dem själv samma morgon, så fina var det, men då bara skrattade hon och berättade att de kom från bageriet. DET mina vänner, är att WOWa någon. Att göra det där lilla extra. En sådan kundservice vill jag erbjuda mina kunder. Jag ska inte lära ut alla Annickas knep för att WOWa sina kunder, men det var väldigt lärorikt att tjuvlyssna på henne och jag tackar för allt jag lärde mig.

Nu kanske du undrar hur du ska göra om du bor i Ljungby, Älmhult eller Alvesta men inte hann köpa min bok i veckan. Ingen fara, alla tre butikerna har kvar några ex av Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också. I Alvestas Bok- och pappershandel finns även några signerade ex med en liten överraskning i. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *