Nu öppnar förbeställningen!

Omslag_fogra39_strechedfinalformPrinsessan Julia och marsvinen Otto och Rulle bestämmer sig för att göra frukost. Det är bara ett problem. I köket bor en drake vid namn Dessie. Kommer Julia att överlista Dessie?

08

”Otto och Rulle ville hjälpa till att göra frukost. De sprang runt, runt på golvet kring Julias ben och pep medan de hämtade porslin och mat. Plötsligt snubblade Julia på Otto så att mat och porslin flög åt alla håll. Dessie vaknade med ett illvrål och for ilsket upp. Två stora eldsflammor jagade prinsessan Julia som kvickt räddade sig genom att ta ett grytlock som sköld.”

Nu kan du förbeställa ditt exemplar av Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten. Boken består av hela 36 sidor som alla är illustrerade av fantastiske Per von Schantz. Ordinarie pris 129 kr men nu kan du fram till 18 mars köpa den för endast 100 kr eventuell frakt tillkommer. Väljer du att hämta din bok på lanseringsfesten den 19 mars på Stadsbiblioteket i Växjö får du även en liten överraskning.

För att förhandsbeställa mailar du till order@sofipoulsen.se eller så skriver du till mig på facebook. Glöm inte att ange antal och dina kontaktuppgifter.

Ha en fantastisk dag! <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *