Är DU hungrig på ett litet smakprov ur Den vilda frukosten..

Omslag_fogra39_strechedfinalformÄr DU hungrig på fortsättningen av Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken också? Då slipper du vänta längre. Här kommer nu ett rykande nytt äventyr med invånarna i det Lila Slottet.

Prinsessan Julia och marsvinen Otto och Rulle bestämmer sig för att göra frukost. Det är bara ett problem. I köket bor en drake vid namn Dessie. Kommer Julia att överlista Dessie?

“Otto och Rulle ville hjälpa till att göra frukost. De sprang runt, runt på golvet kring Julias ben och pep medan de hämtade porslin och mat. Plötsligt snubblade Julia på Otto så att mat och porslin flög åt alla håll. Dessie vaknade med ett illvrål och for ilsket upp. Två stora eldsflammor jagade prinsessan Julia som kvickt räddade sig genom att ta ett grytlock som sköld.”

På fredag den 19 februari öppnar jag för förhandsbeställning av Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten.

Du kommer att ha möjlighet att förbeställa boken fram till den 18 mars till ett mycket förmånligt pris. Väljer du att hämta din bok på lanseringsfesten den 19 mars på Stadsbiblioteket i Växjö får du även en liten överraskning. Mer detaljer om hur du förbeställer kommer på fredag.

Ha en fortsatt fin kväll! <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *