Snart kan du förbeställa min bok Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten

Omslag-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa fredag, 19 februari, en månad före lanseringen av Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten kommer jag att öppna upp förbeställningen. Det ger dig en chans att köpa boken till ett förmånligare pris. Håll utkik här för mer info om HUR och VAR du kan förbeställa boken

Detta är den tredje boken i den fristående fantasyserien om invånarna i det Lila Slottet. Prinsessan Julia och marsvinen Otto och Rulle bestämmer sig för att göra frukost. Det är bara ett problem. I köket bor en drake vid namn Dessie. Kommer Julia att överlista Dessie?

Boken innehåller 36 sidor som alla är illustrerade av Per von Schantz. Jag har även tagit hjälp av en lektör, Karin Landmér. Jag vill tacka Erik von Schantz som var till väldigt stor hjälp i början av processen. Tack för att du samlade ihop mig och tvingade mig att fokusera på en saga.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *