1+1=3 eller?

omslag Den vilda frukosten

Företagsekonomi och bokföring är verkligen inte min grej. Däremot är det anledningen till varför jag dragit mig för att starta ett företag. Jag vet precis mina svagheter. Efter en hel dag tillsammans med Veronica och Caroline som är mina fantastiska redovisningskonsulter på E&Y har jag fått det bekräftat. Fast någon ska ju vara bäst på att vara sämst också. Jag hoppas innerligt att det värsta är över, bokföringsmässigt och att jag nu bara kan göra det bättre och smidigare för mig, Veronica och Caroline.

När jag sliten och mörbultad sjönk ner i soffan efter att ha känt mig som en komplett idiot och skämts över hur jag misshandlat min bokföring så var det roligt att mötas av beskedet att det närmar sig provtryckning. Imorgon ska jag och min lektör Karin på Punctum träffas och gå igenom texten en sista gång. Sedan ska Per, min illustratör, göra de sista justeringarna på text och bild efter det blir det till att köra ett provtryck. Det känns precis lika högtidligt som när vi skulle provtrycka Sagan om Prinsen och Prinsessan och lite om draken också.

Ikväll skickade jag den 85-90% färdiga boken till min nära vän Jenny och hennes sambo för tyckande. Min dotter som har fått den läst för sig några gånger har sina favoritstycken. Av hennes reaktioner att döma är Sagan om Prinsen & Prinsessan och den vilda frukosten både roligare och mer spännande. 

Nu ska jag kravla ner i snarkofagen och låta som en flock enhörningar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *