SmåLit

IMAG2947

IMAG2946
 IMAG2942
IMAG2945
IMAG2944
Att få vara en av de 40 som fick plats på SmåLit, bokmässan i Jönköping, det var väldigt roligt och lärorikt. Jag hade både trevliga grannar och besökare. På min högra sida hade jag en mycket glad och trevlig Birgit Carlstén som representerade Alf Henrikson sällskapet. Efter att ha stirrat på Birgit en god stund var jag tvungen att fråga henne var ifrån jag kände igen henne.
Min tid på Speakers Corner kunde ha gått bättre, men jag var nervös och kom av mig. Jag berättade ändå lite om mig och vad jag brinner för och avslutade med att läsa lite ur Sagan om Prinsen & Prinsessan och lite om draken ocksåMin medverkan vid mitt bord var över förväntan, jag hade besökare nästan hela tiden.
En klar nackdel med att vara själv på en mässa är att man blir väldigt bunden till sin plats. Jag tycker det är tråkigt att jag inte kunde gå runt så som jag velat och hälsat på alla andra som var där. Ett stort TACK till er som kom förbi mig. Det var intressanta pratstunder.
Jag hoppas att både du som var besökare, arrangör eller en av de andra deltagarna hade lika roligt som vad jag hade. Jag ser fram emot nästa år och hoppas att SmåLit blir något årligen återkommande och då gärna som nu, i februari. Både Jönköping och Växjö har stora kulturevent helgen före
SmåLit så det är bra att det inte ligger i januari.
Var du på SmåLit? Hur var din upplevelse?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *