Vänskap

Jag anser mig väldigt lycklig och rik som har en vän som har känt mig sedan vi var fem år gamla och jag började på hennes dagisavdelning. Det finns hur många historier som helst som jag skulle kunna berätta. Som den där gången när vi organiserade oss i en matstrejk på dagis. Eller den där gången i lågstadiet vi skulle till simhallen och vi inte bottnade ens på grundaste delen. FN-dagen i skolan när vi fick dra lott om vilket land vi skulle bo i. Vi båda fick Kina och det enda vi fick till lunch var ris. Ändå hade vi roligast vid vårt matbord och skrattade så riset sprutade åt alla håll. Ända tills fröken sa till oss att inte ha så kul.

Har du en vän du känt väldigt länge, sedan dagis? Hur ser er vänskap ut idag?

Till alla er som har en vän, om någon skulle vilja bli din nya vän, hur skulle den göra då?

Till alla er som vill ha en ny vän, vad är viktigt i en ny vänskap? Ska din nya vän ha samma intressen som du? Något annat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *