Rea!

Bokpaket Sagan om prinsen & prinsessan

350 kr 250 kr /st. (inkl. moms)

Bokpaket Sagan om prinsen & prinsessan innehåller tre böcker ur den fristående serien Sagan om prinsen & prinsessan. Böckerna Lite om draken också (2015), Den vilda frukosten (2016) och Den fasansfulla Erene (2017). Det är tre sagor och 110 sidor läsning för barn från tre år och uppåt.

Böckernas huvudpersoner är två barn, en prins och en prinsessa. Handlingen utspelar sig i eller omkring det Lila Slottet. Andra medverkande är marsvinen Otto och Rulle, drakar, trollkarlar, häxor, enhörningar och sjöodjur. Första boken handlar om hur prins Nikolai blev prins och hur han hamnade i det Lila Slottet. Andra boken handlar om hur prins Nikolai och prinsessan Julia träffas. Tredje boken handlar om en vild frukost på det Lila Slottet när prinsessan Julia stöter på en prinsessätande drake i det Lila Slottets kök. I fjärde boken som kommer i september 2017 blir prinsessan Julia sjuk och för att hon ska bli frisk får prins Nikolai ge sig ut på en resa där han möter den fasansfulla Erene, ett sjöodjur.

För att du ska hinna få böckerna före jul behöver jag din beställning senast 20 december. Vill du ha böckerna personligt signerade? Vill du ha dem inslagna? Det ordnar jag utan extra
kostnad. Fyll bara i detta i rutan övrigt när du kommer till kassan. 
Kategori:

Beskrivning

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bokpaket Sagan om prinsen & prinsessan”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *