Rea!

4 barnböcker

500 kr 350 kr /st. (inkl. moms)

Här har jag samlat mina fyra barnböcker till ett bokpaket med ett mycket förmånligt pris. Passa på att köpa alla böckerna: Mamman och den lilla draken, Sagan om prinsen & prinsessan och lite om draken också, Sagan om prinsen & prinsessan och den vilda frukosten, Sagan om prinsen & prinsessan och den fasansfulla Erene.

Bokpaket Sagan om prinsen & prinsessan innehåller tre böcker ur den fristående serien Sagan om prinsen & prinsessan. Böckerna Lite om draken också (2015), Den vilda frukosten (2016) och Den fasansfulla Erene (2017). Det är tre sagor och 110 sidor läsning för barn från tre år och uppåt.

Böckernas huvudpersoner är två barn, en prins och en prinsessa. Handlingen utspelar sig i eller omkring det Lila Slottet. Andra medverkande är marsvinen Otto och Rulle, drakar, trollkarlar, häxor, enhörningar och sjöodjur. Första boken handlar om hur prins Nikolai blev prins och hur han hamnade i det Lila Slottet. Andra boken handlar om hur prins Nikolai och prinsessan Julia träffas. Tredje boken handlar om en vild frukost på det Lila Slottet när prinsessan Julia stöter på en prinsessätande drake i det Lila Slottets kök. I fjärde boken som kommer i september 2017 blir prinsessan Julia sjuk och för att hon ska bli frisk får prins Nikolai ge sig ut på en resa där han möter den fasansfulla Erene, ett sjöodjur.

Mamman och den lilla draken:

I Mamman och den lilla draken kan man som förälder känna igen sig hur det kan vara när man väcker sitt lilla söta och sovande barn. Genom alla vardagsbestyr innan man till slut lämnar sin gullunge på förskolan.

Boken kom till genom att en väninna kommenterade en bild på mig och min dotter. ”Vilken fin bild på dig och den lilla draken” sa hon. Sedan skrev den boken sig självt. Du kommer garanterat att känna igen dig om inte ditt barn är en prins eller prinsessa varje morgon.

För att du ska hinna få böckerna före jul behöver jag din beställning senast 20 december. Vill du ha böckerna personligt signerade? Vill du ha dem inslagna? Det ordnar jag utan extra
kostnad. Fyll bara i detta i rutan övrigt när du kommer till kassan.

Beskrivning

För att du ska hinna få böckerna före jul behöver jag din beställning senast 20 december. Vill du ha böckerna personligt signerade? Vill du ha dem inslagna? Det ordnar jag utan extra
kostnad. Fyll bara i detta i rutan övrigt när du kommer till kassan.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “4 barnböcker”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *