Sofi Poulsen 2 år

Idag fyller mitt företag Sofi Poulsen 2 år och det vill jag fira med dig. Hela dagen har vi skattjakt. Jag kommer att befinna mig på Storgatan i Växjö mellan kl 12-13. De 20 första som hittar mig och säger de hemliga lösenorden ”Grattis på tvåårsdagen” kommer att få en gratis bok från mitt förlag. Detta gäller bara böcker utgivna på Sofi Poulsen och alltså inte böckerna utgivna på Marchetti Förlag.

Hoppas att vi ses!

2 Kommentarer

Ellinor

Synd att jag såg detta först nu.. Cyklade förbi dig när du stod med en röd men visste inget då. Grattis på 2-årsdagen ändå

Svara
Sofi Poulsen

Vad tråkigt att du inte stannade och hälsade. Ny tävling ligger i bloggen och den tävlingen gäller till söndag. Lycka till! <3

Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *